Producten online

Da Rucci kappers

HILVERSUM

 

WWW.MIJNKAPSALON.NET | WWW.DARUCCI.NL

Onlinehairshop.nl Uw professional hairshop online

Mediceuticals Dermatological Scalp, Hair & Skin Solutions

Wist u dat

  1. Een op de vier mannen, vrouwen en kinderen momenteel last hebben van veel voorkomende hoofdhuidproblemen.

 

  1. Meer dan 90% van alle mensen ooit te maken krijgt met hoofdhuidproblemen: roos, psoriasis, seborrheic dermatitis, eczeem of een droge hoofdhuid.

 

  1. Het optreden van vervelende hoofdhuid aandoeningen steeds vaker voorkomt, vooral een vette hoofdhuid.

 

  1. Een ongezonde hoofdhuid mede oorzaak is van haaruitval.

 

 

Advies op maat

Heeft u last van hoofdhuidproblemen, dunner wordend haar of bent u op zoek naar een product om uw haar en hoofd-huid in optimale conditie te brengen? Onlinehairshop en Da Rucci kappers Hilversum en Almere zijn "Certified Reseller" van Mediceuticals en mogen uw haarproducten direct aan u leveren.

 

Wilt u meer weten over onze producten en / of diensten? Wij zijn voor advies bereikbaar op telefoonnummer 035 6854 483 of stuur een email naar info@onlinehairshop.nl

 

Om uw privacy te waarborgen werken wij uitsluitend op telefonische of persoonlijke afspraken.

 

 

Kenmerken van hoofdhuidproblemen

 

Roos

Bij roos is er sprake van een overmatige productie van huidcellen. Miljoenen mensen hebben deze chronische aandoening. De onmiskenbare symptomen van roos zijn witte, vette uitziende schilfers van dode huid die de haren en schouders bedekken, en een jeukende, schilferige hoofdhuid.

 

Vette hoofdhuid

Vette hoofdhuid, gekenmerkt door een toestand van overactieve talgklieren. Hiernaast spelen leeftijd, geslacht en individuele hormoonspiegels een rol.

 

Seborrheic Dermatitis

Een vette hoofdhuid heeft de neiging het meeste last te hebben van roos, omdat een vette hoofdhuid de groei van gist ondersteunt. Seborrheic Dermatitis, of vette hoofdhuid/haar, komt niet alleen voor tijdens de tienerjaren maar ook op latere leeftijd. Er is een duidelijke toename in het aantal mensen met een vette hoofdhuid, vooral bij oudere mannen en vrouwen. Waarschijnlijk is dit hormoon gerelateerd.

 

Droge hoofdhuid

Gekenmerkt door een strak gevoel van de hoofdhuid en droge huidvlokken die van de hoofdhuid vallen. De meest voorkomende oorzaken van een droge hoofdhuid zijn het klimaat, zwembaden, blootstelling aan de zon en agressieve shampoos die de natuurlijke talg op de hoofdhuid oplossen en teveel vocht onttrekken.

 

Psoriasis

Psoriasis is een chronische (langdurige) huid- en hoofdhuid ziekte. Psoriasis ontstaat wanneer huidcellen zich snel vermenigvuldigen onder het oppervlak van de huid en zich ophopen op het oppervlak voordat ze de kans krijgen om te volgroeien. Meestal duurt huidcelvernieuwing ongeveer een maand, maar met psoriasis vindt het proces slechts in een paar dagen plaats. Psoriasis zorgt voor een dikke rode ontstoken huid, bedekt met zilverachtige schubben, die meestal jeuken en pijnlijk aanvoelend. Psoriasis wordt verondersteld te worden veroorzaakt door voornamelijk een immuunstoornissen, genetische afwijkingen, infecties, stress of medicatie. Psoriasis lijkt iets vaker voor te komen bij vrouwen dan bij mannen.

Copyright da Rucci kappers en www.mijnkapsalon.net © All Rights Reserved